středa 11. listopadu 2020

Online kurz#2: Vánoční přání, ze kterého budou mít obdarovaní dvojnásobnou radost

 












     Připravila jsem pro vás druhý online kurz, ve kterém si vyrobíte dvě vánoční přání na zavěšení. Obdarovaný tak může vaše vánoční přání použít také k dekoraci bytu o Vánocích. V kurzu se naučíte dekorovat přáníčka šiškami a bobulemi, kromě toho tam je pro vás připravená i malá vychytávka.

   Kurz je komentovaný a celé video je ve skutečném čase, tj. není zrychlené jako ostatní tutoriály na YT. 

   Pro všechny absolventy kurzů je připravena skupina ArtCentrum, online kurzy poradna, kde se můžete ptát na vše, co se týká scrapbookingu a mixed medií.. Kromě toho se vám v této chystám ukazovat různé novinky ve světě scrapbookingu, naučím vás vyráběr ozdoby, které používám  nebo vychytávky, které jsem objevila ne internetu nebo se naučila u zkušenějších.

    Kurz si můžete koupit v eshopu TADY a jsou dvě varianty, jedna s materiálem, druhá je bez materiálu. Soupis dodávaného materiálu najdete v popisu zboží u kurzu s materiálem.

   Po zaplacení obdržíte mailem pozvánku na video, které si můžete pustit, kdy se vám to bude hodit a tolikrát, kolikrát budete potřebovat po dobu 6 měsíců. 

   Doufám, že se vám kurz bude líbit, těším se na vás !

Děkuji, že mě sledujete 😊 Pokud máte dotazy, napište mi na info@artcentrum.net. Vašimi výrobky se pochlubte ve skupině Cardmaking a scrapbooking - Česká republika 

Přeji vám hodně času na tvoření !

Žádné komentáře:

Okomentovat