úterý 20. června 2017

Art Journal - 1.část

   V minulých dnech jsem dokončila svůj první Art Journal a ráda bych se s vámi podělila o radost, kterou z něj mám. Je pravda, že kdysi jsem se už o několik stránek Art Journal pokusila, ale výsledek nebyl podle mého očekávání. Proto jsem tvorbu Art Journalu na čas přerušila a věnovala jsem se studiu různých technik, které mohu u Art Journalu použít  a být pak s výsledkem spokojená. No a povedlo se! Některé stránky jsou povedené více, jiné méně, ale tak už to bývá. 
   A tak bych vám ráda tento Art Journal představila v několika částech, dnes to budou první dně stránky.

   Na pozadí první z nich jsem použila proužky z třicítkových stránek, ty které odstřihujeme, jsou na nich informaci o stránce - název stránky, název kolekce, čárový kód a pod. Většinou tyto proužky vyhazujeme. Mě však napadlo pár jich nasbírat a použít je. Po přilepení proužků jsem je lehce potřela gessem a dále jsem použila barevné inkousty ECOLINE a razítka. Stránku jsem pak ozdobila chipboardem v barvě tyrkyzového inkoustů a enamelkami v oranžové barvě. 




   Na druhou stránku, kterou vám chci dnes představit, jsem nejprve nanesla 3D matte gel od Prima Marketing. Po zaschnutí jsem použila pigmentové prášky Magicals od Lindy´s Stamp Gang. Na stránku jsem dále použila razítko s hodinami a celou jsem doplnila černým kartónem s mým oblíbeným razítkem, zbytky čtvrtek a výřezem od firmy Scrapiniec, který jsem naembossovala černým ebossovacím práškem Stampendous.





Děkuji za návštěvu :-)



4 komentáře:

  1. Super Miluško. Moc se těším na další díl. Já se s barvami v prášku trochu peru.

    OdpovědětVymazat
  2. skvelé kúsky! páčia sa mi tie podklady, pekne si sa s nimi vyhrala :), Zuzana

    OdpovědětVymazat